Persbericht

‘Dyanne Beekman ontwerpt fashionable bedrijfskleding voor het Spoorwegmuseum’

‘Je Staat op het Station’

Breukelen, 17 april 2018

Bedrijfskleding hoeft geen keurslijf te zijn. Dat bewijst fashionondernemer Dyanne Beekman met de collectie die ze ontwierp voor het Spoorwegmuseum in Utrecht. Woensdag 18 april om 18.30 worden de fashion-items gepresenteerd aan de medewerkers van het museum, die ze op hun werk naar eigen inzicht mogen combineren.

Een jaar lang werkte Beekman aan de corporate clothing voor het Spoorwegmuseum, dat haar visie op bedrijfskleding ten volle uitdraagt: kleding moet mensen mooier maken én pragmatisch zijn. Dat geldt niet alleen privé, maar ook op de werkvloer.

Dyanne: ,, Het leuke aan deze opdracht was dat er veel jonge mensen werken die niets liever willen dan er goed uitzien. Mijn inziens mocht het personeel wat meer zichtbaar zijn in het museum. Ik ben trots dat wij met Beekman Staff Styling de nieuwe outfits hebben mogen ontwikkelen voor één van de mooiste musea van Nederland. People make the difference.’’

De collectie voor het Spoorwegmuseum bestaat uit 20 items waaronder een jas, een bodywarmer, comfortabele jeans, een oversized blouse en de fashionable sweater met de opdruk: Je staat op het station. Om het af te stylen bedacht Dyanne een tasje geïnspireerd op de conducteurstas.

Marleen Schlichting, Hoofd Marketing Spoorwegmuseum:,, Ik ben van mening dat bedrijfskleding een essentieel onderdeel vormt in de totaalbeleving van de bezoeker. Het Spoorwegmuseum is een gastvrij museum waarbij de publieksmedewerkers een belangrijke rol spelen. Het is fantastisch dat Dyanne een diverse collectie heeft ontwikkeld waarbij deze publieksmedewerkers een eigen identiteit behouden, herkenbaar zijn en met trots het museum vertegenwoordigen.”

Geheel volgens het kledingconcept van Dyanne is de kleding onderling eindeloos te combineren.

Voor de medewerkers – van publiekbegeleider tot technische dienst – heeft Dyanne een handzaam boekje samengesteld met tips hoe haar items te dragen zijn. En hoe een kleine verandering, een passend effect geeft.

VIDEO PLAATSEN OP YOUTUBE OF VIMEO

[video src="https://www.beekmanstaffstyling.com/wp-content/uploads/2018/04/ORG.-FILM-SWM6-3.mp4" /]