Over ons

De Beekman Group uit Nederland werd opgericht in 1996. Sinds 2012 heeft Dyanne Beekman haar ervaring gecombineerd met de senior retail retailervaring van Frans ten Berge. 

Mode-ondernemer Dyanne Beekman is een bekende Nederlandse tv-presentator van verschillende succesvolle tv-formats in Nederland en publiceerde twee boeken; “N01 Ik heb een imago (My persona)” en “Van jas tot tas, jij bent je eigen stylist”. Centraal thema in al haar activiteiten is het verbeteren van het welzijn van mensen door hen te helpen bij hun uiterlijk om het zelfvertrouwen te vergroten. Dyanne wordt bekroond met de “Lace Award” voor beste merkpersoonlijkheid in Nederland en de vlinderprijs voor de categorie dames en mode. Naast haar commerciële activiteiten is Dyanne Ambassador voor de Hart Foundation in Nederland. 

Frans ten Berge heeft meer dan 20 jaar ervaring in mode-retail op boardniveau bij C&A, de Europese marktleider in de modewinkel. Hij vervulde functies als commercieel directeur van Nederland, lid van de directie van C&A Duitsland, lid van de Europese directie als commercieel directeur. C&A is een International Fashion Retail Company met meer dan 1500 winkels in Europa, maar ook actief in Brazilië, Mexico en China met een gezamenlijke omzet van 6,8 miljard dollar. Sinds 2012 is Frans de Managing Director van de Beekman Group. 

Met de ontwerpen van Beekman Staffstyling probeert Dyanne bedrijfstrots en welzijn van medewerkers tot stand te brengen door pragmatische en modieuze bedrijfskleding te ontwerpen. Voor het bedrijf bereikt ze uniformiteit zonder het verlies van de persoonlijkheid terwijl ze de huisstijl verbetert. Dyanne bedenkt het creëren van duurzame collecties, door in de loop van de tijd kleine aanpassingen aan te brengen, creëert ze grote uiterlijke veranderingen. Verschillende concepten draaien voor restaurants, hotels, vakantieparken, musea en retail. 

Jarenlange ervaring in mode en styling en de droom om elke vrouw de gelegenheid te geven zich de kleding te veroorloven en te dragen die zij wensen, leiden naar DYANNE en DNN als merken. De Fashion Basic-collectie bestaat uit 12 nummers, die elk een specifiek mode-item vertegenwoordigen. Met dit concept creëert ze een eenvoudige methode waarmee mensen hun eigen stylist kunnen worden. De DYANNE-collectie is verkrijgbaar in de maten XS tot en met 4XL. DNN is een basiscollectie voor heren, ontworpen voor casual en zakelijke kleding. 

Beekman Staffstyling introduceerde de modieuze veiligheidssneaker in 2017, de sneaker heeft een betrouwbare grip en slipweerstand, zelfs meer dan de Europese veiligheidsnorm. De sneaker is extreem licht en biedt optimale ondersteuning en comfort voor een uitstekende balans. De ademende sneaker is antibacterieel en wasbaar, voor maximale hygiëne. Beschikbaar voor dames en heren in de maten 35  48. 

Na de vele vragen over uitstraling, kwaliteit en innovatie in de zorg, lanceert Beekman Staffstyling in het najaar van 2020 D-cares. Het bedrijf onderscheidt zich door de aanpak van de zorguniformen en door de duurzaamheid van de gekozen kwaliteit.