Klanten

Korian Nederland

Bedrijfskleding in de ouderenzorg. Dat kan anders dacht Korian Nederland. Door de Beekman Group van Fashion ondernemer Dyanne Beekman, is voor zo’n 1000 zorgprofessionals een collectie ontworpen. Dit voor zowel medewerkers in de zorg, als ook voor de horeca en facilitaire afdelingen.

McDonald’s

In 2010 heeft Beekman Staffstyling een exclusieve kleding lijn ontworpen voor McDonald’s. De uitdaging was vanuit het imago een collectie te ontwikkelen, die de medewerkers als comfortabel zouden ervaren en waar men zich trots in zou voelen. Beekman Staffstyling heeft een totaal concept ontwikkeld voor management, crew en de verschillende disciplines binnen het restaurant zoals McCafe en Table service. Inmiddels is het uitgerold naar 28 landen en biedt Beekman Staffstyling een ‘one-stop-shop’ solution door het aanbieden van zowel bedrijfskleding, schoenen als ook lifestyle wear.

Spoorwegmuseum

Bedrijfskleding hoeft niet saai te zijn. Dat bewijst modeondernemer Dyanne Beekman met de collectie die ze ontwierp voor het Spoorwegmuseum in Utrecht. Op woensdag 18 april 2018 werden gloednieuwe modeartikelen gepresenteerd aan de museummedewerkers, die ze op het werk kunnen combineren naar eigen inzicht.

Restaurant ‘t Zusje

“Van druktemaker tot sfeermaker, binnenkort steken wij al onze medewerkers in het nieuw! Wij zijn op zoek gegaan naar bedrijfskleding waarin medewerkers zich echt lekker en comfortabel voelen. Zo lekker zelfs, dat ze de kleding bij wijze van spreken zelfs thuis zouden willen dragen”, aldus Operationeel manager Thijs van Helvoort. De zoektocht naar dé perfecte bedrijfskleding leidde uiteindelijk naar de Beekman Group.

Pillows Hotels

Pillows is een hotel keten met 4 verschillende typen hotels te weten City, Charme, Luxury Boutigue en Grand Boutigue. De verschillende dimensie en wensen van de hotels maakt deze opdracht uitdagend en uniek. Beekman Staffstyling kan dus ook binnen een keten van bijvoorbeeld hotels de collectie zo vormgeven dat deze past bij de verschillende karakters van de vestingen zonder het totaal beeld van de formule Pillows uit het oog te verliezen.
Zo is er een collectie ontwikkelt voor: Receptie, Keuken, Bediening, Housekeeping, Technische dienst en Algemene diensten.

Beeld en Geluid

De publieksbegeleiders van het Nederlands Instituut voor Media zijn in een nieuw jasje gestoken. Fashionondernemer Dyanne Beekman ontwierp een compleet nieuwe look en een bijzondere stof voor de kleding. Dyanne zegt over haar ontwerp: “In al mijn ontwerpen heb ik altijd de uitdaging om een corporate uitstraling te genereren waarbij de eigenwaarde van het individu tot uiting kan komen.

Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos.