Klanten

Roompot

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos.

Restaurant ’t Zusje

Van druktemaker tot sfeermaker, binnenkort steken wij al onze medewerkers in het nieuw! “Wij zijn op zoek gegaan naar bedrijfskleding waarin medewerkers zich echt lekker en comfortabel voelen. Zo lekker zelfs, dat ze bij wijze van spreken zelfs thuis zouden willen dragen”, aldus onze Operationeel manager Thijs van Helvoort. De zoektocht naar dé perfecte bedrijfskleding leidde ons uiteindelijk naar de Beekman Group.

Pillows Hotels

Voor Pillows Hotels heeft de Beekman Group kleding ontworpen voor 3 verschillende disciplines: host, chef en housekeeping.

McDonald’s

Speciaal voor de medewerkers van McDonald’s heeft Beekman Staffstyling in 2011 een exclusieve kledinglijn ontworpen. Geheel in lijn met de filosofie van Dyanne Beekman kan de McDonald’s medewerker zijn of haar eigen stijl invullen binnen de algemene crewkleding ‘look’.

het Spoorwegmuseum

Company clothing does not have to be boring. That is proven by fashion entrepreneur Dyanne Beekman with the collection she designed for the Spoorwegmuseumin Utrecht. On Wednesday, April 18 at 6.30pm brand-new fashion items will be presented to the museum staff, who can combine them at work.and at their own discretion.

Beeld en Geluid

De publieksbegeleiders zijn in een nieuw jasje gestoken. Fashionondernemer Dyanne Beekman ontwierp een compleet nieuwe look en een bijzondere stof voor de kleding. Dyanne zegt over haar ontwerp: “In al mijn ontwerpen heb ik altijd de uitdaging om een corporate uitstraling te genereren waarbij de eigenwaarde van het individu tot uiting kan komen.