ABOUT BEEKMAN GROUP","description":"The Beekman Group, from the Netherlands was established in 1996. Since 2012 Dyanne Beekman combined her experience with the senior management fashion retail experience of Frans ten Berge. Fashion entrepreneur Dyanne Beekman is a well-known Dutch TV host of several successful TV formats in the Netherlands and she published two books; u201cN01 Ik heb een imago (My persona)u201d and u201cfrom coat to bag, you are your own stylistu201d. [:]n","siteorigin":"1","extended_widget_opts":{"id_base":"c204","visibility":{"main":"","options":"hide","selected":"0"},"devices":{"options":"hide"},"alignment":{"desktop":"default"},"roles":{"state":""},"class":{"selected":"0","id":"","classes":"","logic":""}},"so_sidebar_emulator_id":"sydney_about_footer-811510003","option_name":"widget_sydney_about_footer"},"args":{"before_widget":"<div id="panel-8115-3-0-0" class="so-panel widget widget_sydney_about_footer sydney_about_footer_widget panel-first-child panel-last-child" data-index="3" data-style="{&quot;background_image_attachment&quot;:false,&quot;background_display&quot;:&quot;tile&quot;,&quot;animation_offset&quot;:&quot;10&quot;,&quot;animation_iteration&quot;:&quot;1&quot;,&quot;content_alignment&quot;:&quot;left&quot;,&quot;title_color&quot;:&quot;#443f3f&quot;,&quot;headings_color&quot;:&quot;#443f3f&quot;}" ><div style="text-align: left;" data-title-color="#443f3f" data-headings-color="#443f3f" class="panel-widget-style panel-widget-style-for-8115-3-0-0" >","after_widget":"</div></div>","before_title":"<h2 class="widget-title">","after_title":"</h2>","widget_id":"widget-3-0-0"}}” />[/siteorigin_widget]

Dyanne Beekman ontwerpt fashionable bedrijfskleding voor het Spoorwegmuseum

‘Je Staat op het Station’

Breukelen, 17 april 2018

Bedrijfskleding hoeft geen keurslijf te zijn. Dat bewijst fashionondernemer Dyanne Beekman met de collectie die ze ontwierp voor het Spoorwegmuseum in Utrecht. Woensdag 18 april om 18.30 worden de fashion-items gepresenteerd aan de medewerkers van het museum, die ze op hun werk naar eigen inzicht mogen combineren.

 

 

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Dyanne Beekman launches worldwide fashionable business sneaker DB.01.

HILVERSUM, 26 januari 2017 – Fashionondernemer Dyanne Beekman heeft in samenwerking met Emma Safety Footwear, marktleider in de Benelux, een compleet nieuwe visie ontwikkeld op bedrijfsschoenen. Het resultaat is de DB.01., een fashionable bedrijfssneaker die aan alle internationale veiligheidsvoorschriften voldoet. McDonald’s heeft de primeur in Nederland.

De DB.01. is ontwikkeld voor de horeca, maar blijkt inmiddels ook uitermate geschikt voor het werk in de zorg en retail. Het ontwerp van Dyanne Beekman maakt de bedrijfssneaker tot een echt fashion-item. “Ik ben trots een bedrijfsschoen in de markt te kunnen zetten die ook jongeren aanspreekt. De sneaker is in de loop der jaren uitgegroeid tot een fashion-item met een representatieve uitstraling.”, aldus Dyanne.

De sneakers hebben een uniek zoolprofiel voor extra grip op de werkvloer. De extreem hoge anti-slipwaarde ligt ruim 30 procent boven de vereiste Europese veiligheidsnorm.
De Hydro-Tec ® binnenvoering en het speciaal ontworpen voetbed zorgen voor optimale vochtabsorptie en een goede balans. Hierdoor draagt de DB.01. comfortabel. Zeker ook vanwege het lichte gewicht. Verkennend marktonderzoek leerde Beekman en Emma Safety Footwear dat er grote behoefte bestaat aan een hygiënische sneaker. De DB.01. is antibacterieel en kan na een werkdag zonder problemen in de wasmachine. De bedrijfssneaker kan zowel branded als non-branded geleverd worden. De versie voor McDonald’s heeft branding op de tong en op de veter.

 

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”]Read more

Fashion entrepreneur Dyanne Beekman is a well-known Dutch TV host of several successful TV formats in the Netherlands. She published two books; N01 “I have an image” and “from coat to bag, you are your own stylist”. Central theme in all her activities is to improve welfare of people by helping them in their appearance in order to boost self-confidence.

Read more …
McDonald’s webshopClick here for more information and visit our McDonald's webshop.McDonald's webshop