Dyanne Beekman kleedt McDonald’s Amerika

Breukelen, 17 september 2015 – Wie binnenkort in Amerika een Big Mac of McFlurry bestelt, wordt voortaan geholpen door medewerkers gestoken in bedrijfskleding van de Nederlandse fashiononderneemster Dyanne Beekman. Beekman, die eerder al de kleding ontwierp voor McDonald’s Nederland, heeft onlangs haar handtekening gezet.

Komende week vliegt de fashiononderneemster naar Los Angeles om voor de top van McDonald’s een toelichting te geven op haar filosofie achter de bedrijfskledinglijn. Aansluitend presenteert Beekman haar eigen fashionshow.

Dyanne: ,,Ik ben enorm trots dat McDonald’s Amerika ons gevraagd heeft. Het is een bekroning voor mijn gedachtegoed dat ik al bijna twintig jaar uitdraag: kleding moet mensen mooier maken én pragmatisch zijn. Of dat nou in je privéleven is, of tijdens je werk.’’
Ramona Santiago, Franchise Owner McDonald’s USA: ,,Gedurende de test periode vertelden onze mensen dat ze zich én prettig én trots voelden bij het dragen van de kleding van Beekman. Ik zag zelfs dat een moeder van één van onze medewerkers een t-shirt van Beekman droeg, terwijl ze in de stad aan het winkelen was. Dit laat ons zien dat Beekman niet alleen een uniform biedt.. het is fashion! Dat is precies wat wij willen uitdragen, onze mensen voelen zich zo goed als ze er uit zien.’’

Over Dyanne Beekman
Dyanne Beekman is fashionondernemer en televisiepresentatrice. In september 2015 opende ze haar eerste DYANNE store in Hilversum, een belevingswinkel voor fashion, food, beauty, hair en living. Voor het grote publiek werd ze bekend met onder meer het televisieprogramma Looking Good (RTL 4) en de DYANNE collecties. Al 21 jaar is zij directeur van Beekman Group. Beekman Group is uitgegroeid tot een fashiononderneming met vijf divisies: DYANNE collecties, Bedrijfskleding, Styling, Events, Training & Advisering.