Dyanne Beekman lanceert wereldwijd eerste fashionable bedrijfssneaker DB.01.

HILVERSUM, 26 januari 2017 – Fashionondernemer Dyanne Beekman heeft in samenwerking met Emma Safety Footwear, marktleider in de Benelux, een compleet nieuwe visie ontwikkeld op bedrijfsschoenen. Het resultaat is de DB.01., een fashionable bedrijfssneaker die aan alle internationale veiligheidsvoorschriften voldoet. McDonald’s heeft de primeur in Nederland.

De DB.01. is ontwikkeld voor de horeca, maar blijkt inmiddels ook uitermate geschikt voor het werk in de zorg en retail. Het ontwerp van Dyanne Beekman maakt de bedrijfssneaker tot een echt fashion-item. “Ik ben trots een bedrijfsschoen in de markt te kunnen zetten die ook jongeren aanspreekt. De sneaker is in de loop der jaren uitgegroeid tot een fashion-item met een representatieve uitstraling.”, aldus Dyanne.

De sneakers hebben een uniek zoolprofiel voor extra grip op de werkvloer. De extreem hoge anti-slipwaarde ligt ruim 30 procent boven de vereiste Europese veiligheidsnorm.
De Hydro-Tec ® binnenvoering en het speciaal ontworpen voetbed zorgen voor optimale vochtabsorptie en een goede balans. Hierdoor draagt de DB.01. comfortabel. Zeker ook vanwege het lichte gewicht. Verkennend marktonderzoek leerde Beekman en Emma Safety Footwear dat er grote behoefte bestaat aan een hygiënische sneaker. De DB.01. is antibacterieel en kan na een werkdag zonder problemen in de wasmachine. De bedrijfssneaker kan zowel branded als non-branded geleverd worden. De versie voor McDonald’s heeft branding op de tong en op de veter.

 

Marjolein Reijs, Director HR, McDonald’s Nederland: Met de crewkledinglijn van Dyanne Beekman hebben we een aantal jaren geleden een mooie stap gezet om ons merk bij de crew te laten leven. We weten hoe belangrijk het is dat je trots kunt zijn op je merk en dat ook letterlijk uit kunt dragen. De trendy én veilige bedrijfssneaker sluit hier naadloos bij aan.

Tom Hermans, CEO, Emma Holding: “Ik ben blij dat Emma haar expertise in veiligheid op de werkvloer kan inbrengen in dit mooie partnership, dat een grote groep werknemers in staat stelt elke dag weer veilig zijn werk te kunnen doen.”

 

Over Dyanne Beekman
Fashiononderneemster en televisiepresentatrice Dyanne Beekman is sinds 1996 directeur van de Beekman Group. Beekman Group bestaat uit vijf divisies: DYANNE collecties, Bedrijfskleding, Styling, Events, Training & Advisering. In 2015 opende Dyanne haar eerste winkel in Hilversum, de DYANNE store. In samenwerking met Syntrus Achmea streeft Dyanne ernaar om dit concept uit te rollen naar 20-25 DYANNE stores in heel Nederland. (www.dyanne.nl)

Over McDonald’s Nederland
McDonald’s bezorgt in Nederland haar wekelijks bijna 3 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 17.500 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 246 restaurants. (www.mcdonalds.com)

Over Emma Safety Footwear
Emma Safety Footwear (Bunde/Maastricht) en Protag Shoe Supply (schoenenfabriek in Brunssum/Parkstad) maken deel uit van Emma Holding. Het bedrijf, opgericht in 1931, zal in 2017 circa 600.000 paar schoenen vervaardigen, waaronder Emma veiligheidsschoenen. Vanaf 2020 wordt ingezet op 1 miljoen paar schoenen per jaar. (www.emmasafetyfootwear.com)

 

 

 

Share